Een geheime wapen voor Antifouling

Betreffende een zeilboot of plezierjacht kun jouw aangenaam plezier hebben aangaande een milieu. Let bij dit onderhouden over je boot op de impact op het milieu.

Dit is ons harde antifouling leverbaar in heldere kleuren vanwege toepassing op zoet en brak/zout water. Dit geeft ons seizoen lang protectie op zeil- en moterboten.

Mits een primer en/of grondlaag niet op de passende manier worden aangebracht. Onder andere op ons te vochtige ondergrond, kan dit zijn het de lagen of aangebrachte antifouling op heerlijke periode loslaten met indien resultaat het alles opnieuw voltooid dien worden.

Bij die stap verspreid jouw de primer aan op de beschadigingen ofwel dit hele onderschip. Dit kan jouw verrichten met een kwast of ons roller, doch tevens met ons airless spray zodra jouw deze tot je beschikking hebt.

Die werkt mits ons barrière tussen een antieke en een andere laag. Zodra een verf overeenkomt betreffende een bestaande laag, mag daar eenvoudig aan een antieke antifouling heen geraken geschilderd. Wanneer een antieke laag nog echt is, hoeft die niet te worden verwijderd.

Via nader te klikken op de site, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hierbij bijeenbrengen wij persoonsgegevens en volgen we uw internetgedrag op onze website.

Met een natte doek is makkelijk vast te stellen of er een zelfslijpende antifouling op het onderwaterschip is aangebracht. Voor een beoordeling ofwel ons zachte antifouling dien worden vernieuwd, kan worden gekeken naar een overgebleven dikte aangaande een zelfslijpende laag ofwel het alsnog ons jaargetijde mee kan. Voorwaarde kan zijn vervolgens immers dat het schip voorzichtig wordt afgespoten na het seizoen omdat anders zo wie zo een laag goeddeels verdwijnt.

Met genoegen brengen wij u vrijblijvend in aanraking met ons meemaken expert. Zoekt u een coating, verf, middel ofwel dienst? Tevens dan raakt u dan ook voor het aan het geschikte adres.

Epifanes bootverf is ons hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Perfect vloeiend vermogen,...

Maar dit kan zijn bij een ieder bekend het als een boot in dit water ligt die aangroeit met onder andere algen, schaaldieren en zeepokken.

Het is ons gehele dunne en harde antifouling, welke slechts betreffende zichzelf overgeschilderd mag worden. Die variant zal verder niet behandeld worden in het artikel.

Bij Marinediscounter kan u bijzonder billijk antifouling kopen. Raakt u over plan toepassing te produceren aangaande omvangrijke hoeveelheden? In dat geval adviseren we u met om aanraking op te nemen met de medewerkers met Marinediscounter (0517 - 433 110), opdat we een passende prijsopgave vanwege u dan ook kunnen vervaardigen.  

Non-stick of foul release coating kan zijn verf op fundering van onder andere epoxy (tweecomponentenlak) ofwel siliconen betreffende een hard en glad oppervlak, zodat aangroei eenvoudig verwijderd mag worden. Die coating hoef jouw ook niet elk jaar te vernieuwen, zodat een prijs lager uit kan vallen vervolgens wegens de traditionele antifouling coating die je ieder jaar dien verversen.

Veel verboden middelen zijn tot mijn spijt immers te koop here via dit het web. Het smeren daarvan kan zijn echter wel strafbaar. Voor ons controle riskeer je een boete met € 2.500,-- en de laag moet wederom verwijderd geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *